Terase

LKV Terase

Terasa predstavlja otvoreni prostor na terenu ili krovu zgrade kao produžetak dnevne sobe ili drugog dela stana ili kuće. Veoma bitan deo stambenog prostora koji Vam omogućava neposredni kontakt sa okruženjem i spoljnim svetom.

Najlošiji način za korišćenje lođa i balkona jeste da budu spremište za odbačeno pokućstvo. Ako ste zatrpani stvarima, ma koliko da ste uredni, ovi prostori postaju ruglo vašeg stana, zgrade i grada. Svi predmeti koji su  skupljači gradske prašine, oduzimaju Vam minimalne šanse da uživate u pogledu sa terase.

Terase treba da predstavljaju produženu ruku Vašeg stambenog prostora ka spoljašnosti. Iz tog razloga, treba im se posvetiti sa punom pažnjom, kao kad ste uređivali stambeni prostor.

 

Ostali članci u rubrici: Ograde »

O nama

    LKV CENTAR iz Beograda je specijalizovana kompanija za projektovanje, proizvodnju i montažu drvenih konstrukcija.

    Sistem projektovanja u drvetu je osmišljen putem Lakih Krovnih Vezača. To je industrijalizovani sistem za prefabrikovanu gradnju drvenih krovnih struktura po strogo kontrolisanoj i zaštićenoj tehnologiji. Zasnovan je na upotrebi specijalnog spojnog sredstva – metalnog LKV-C konektera. Primenjuju se pri gradnji krovova objekata u izgradnji i u nadgradnji objekata sa dotrajalim krovnim pokrivačem, pri pretvaranju ravnih krovova u kose krovove, kod javnih i stambenih objekata, industrijskih, poslovnih i proizvodnih objekata, magacina, sportskih objekata...

Opširnije...

Naša misija

    Davno, u doba kada je najstariji čovekov predak napustio pećinu kao svoje prirodno sklonište i sačinio prvu strehu od granja i lišća, započinje jedan dugi proces koji nikada neće biti okončan – veština gradnje čovekovog krova nad glavom.

   Krov istinski predstavlja prvu konstrukciju koju je čovek osmislio i izveo.

   Drvo, taj ponekad zaboravljen, ali nikada napušten građevinski materijal, služio je i danas služi za realizaciju čovekovih graditeljskih ostvarenja, koja su odražavala vreme u kome nastaju, klimatske uslove, raspoloživu tehniku, nivo obrazovanja čoveka, njegov intelektualni, socijalni i religiozni status...

Opširnije...