Promocije

Promocije: Paviljon Šumarskog fakulteta - pOKRENI SE paviljon

01 plakat"pOKRENI SE paviljon" je rezultat radionice koja je okupila studente osnovnih akademskih studija Usmerenja za projektovanje nameštaja i enterijera i studente master modula Oblikovanje proizvoda od drveta na Šumarskom fakultetu u Beogradu.

promocije 02Predstavljamo Vam novi proizvod na našem tržištu koji može pomoći u prezentaciji Vaše kompanije i njenom atraktivnijem predstavljanju potrošačima.

 

Nudimo Vam jedinstvenu konstrukciju od drveta i PVC membrane koja može biti brendirana logoom Vaše kompanije.

01 plakatSalon arhitekture je prestižna izložba najznačajnijih radova iz oblasti arhitekture i urbanizma rađenih u toku jedne godine.
Na izložbi se prezentuju radovi koji su izrađeni u predhodnoj godini i svojim kvalitetom zaslužuju da se nađu na ovakvoj manifestaciji. Dela su iz domena arhitekture, urbanizma, enterijera, kao i publikacije i studentski radovi.

O nama

    LKV CENTAR iz Beograda je specijalizovana kompanija za projektovanje, proizvodnju i montažu drvenih konstrukcija.

    Sistem projektovanja u drvetu je osmišljen putem Lakih Krovnih Vezača. To je industrijalizovani sistem za prefabrikovanu gradnju drvenih krovnih struktura po strogo kontrolisanoj i zaštićenoj tehnologiji. Zasnovan je na upotrebi specijalnog spojnog sredstva – metalnog LKV-C konektera. Primenjuju se pri gradnji krovova objekata u izgradnji i u nadgradnji objekata sa dotrajalim krovnim pokrivačem, pri pretvaranju ravnih krovova u kose krovove, kod javnih i stambenih objekata, industrijskih, poslovnih i proizvodnih objekata, magacina, sportskih objekata...

Opširnije...

Naša misija

    Davno, u doba kada je najstariji čovekov predak napustio pećinu kao svoje prirodno sklonište i sačinio prvu strehu od granja i lišća, započinje jedan dugi proces koji nikada neće biti okončan – veština gradnje čovekovog krova nad glavom.

   Krov istinski predstavlja prvu konstrukciju koju je čovek osmislio i izveo.

   Drvo, taj ponekad zaboravljen, ali nikada napušten građevinski materijal, služio je i danas služi za realizaciju čovekovih graditeljskih ostvarenja, koja su odražavala vreme u kome nastaju, klimatske uslove, raspoloživu tehniku, nivo obrazovanja čoveka, njegov intelektualni, socijalni i religiozni status...

Opširnije...