Mašina

Hundegger mašina za obradu drveta
Visoka preciznost i kvalitet u obradi drvene građe za sve vrste konstrukcija

Obrada drveta mašinskim putem je daleko ispred ručne obrade po preciznosti, brzini i kvalitetu! Prednosti uslužnog krojenja i obrade drveta na Hundegger mašini doprinose ujednačenosti kvaliteta, preciznosti i smanjenom otpadu. Brzina kojom mašina obrađuje drvo i izvodi zahtevne operacije sečenja, bušenja i finalne obrade drveta je višestruko veća od ručnog rada.

Drvo obrađujemo na CNC liniji „Hundegger“, lideru u proizvodnji mašina za obradu drveta. Sa ovom, izvanredno preciznom tehnikom postižemo najbolje moguće rezultate u obradi drveta. Ona radi brže preciznije od bilo kog sličnog proizvođača na tržištu. Samim tim smo u mogućnosti da Vam, u najkraćem vremenskom roku, isporučimo izvanredni, precizno i kvalitetno obrađeni proizvod. Samim tim, Vi postižete velike uštede, jer „vreme je novac“.

U našem pogonu pružamo i uslugu obrade drvene građe za sve vrste drvenih konstrukcija i objekata od drveta. Automatizovana „Hundegger P10“ CNC mašina je specijalno konstruisana za tu vrstu poslova i veoma precizno obrađuje i najkomplikovanije štapove (0,25mx0,40mx13,50m max). Ne postoji nijedan način da se ručnom obradom postigne ujednačen kvalitet finalnog proizvoda. Ovako prefabrikovani elementi drvene konstrukcije donose i uštede u vremenu montiranja, a samim tim i u novcu. Pored toga, imaju i veliku estetsku vrednost.

 

Ostali članci u rubrici: Obrada drveta »

O nama

    LKV CENTAR iz Beograda je specijalizovana kompanija za projektovanje, proizvodnju i montažu drvenih konstrukcija.

    Sistem projektovanja u drvetu je osmišljen putem Lakih Krovnih Vezača. To je industrijalizovani sistem za prefabrikovanu gradnju drvenih krovnih struktura po strogo kontrolisanoj i zaštićenoj tehnologiji. Zasnovan je na upotrebi specijalnog spojnog sredstva – metalnog LKV-C konektera. Primenjuju se pri gradnji krovova objekata u izgradnji i u nadgradnji objekata sa dotrajalim krovnim pokrivačem, pri pretvaranju ravnih krovova u kose krovove, kod javnih i stambenih objekata, industrijskih, poslovnih i proizvodnih objekata, magacina, sportskih objekata...

Opširnije...

Naša misija

    Davno, u doba kada je najstariji čovekov predak napustio pećinu kao svoje prirodno sklonište i sačinio prvu strehu od granja i lišća, započinje jedan dugi proces koji nikada neće biti okončan – veština gradnje čovekovog krova nad glavom.

   Krov istinski predstavlja prvu konstrukciju koju je čovek osmislio i izveo.

   Drvo, taj ponekad zaboravljen, ali nikada napušten građevinski materijal, služio je i danas služi za realizaciju čovekovih graditeljskih ostvarenja, koja su odražavala vreme u kome nastaju, klimatske uslove, raspoloživu tehniku, nivo obrazovanja čoveka, njegov intelektualni, socijalni i religiozni status...

Opširnije...