Odštampajte ovu stranicu

Reference - montažne Eko kuće

Reference - montažne Eko kuće

MONTAŽNE KUĆE U SISTEMU LKV

Sledi nekoliko reprezentativnih montažnih kuća koje smo izveli u sistemu LKV.

IZVEDENI OBJEKTI - PRIMERI

FRANCUSKA – STAMBENO NASELJE

Spratne kuće u sistemu LKV rađene za investitora u Francuskoj. Proizvodnja panela, krovne konstrukcije i isporuka svog potrebnog materijala izvršena je u najkraćem mogućem roku. Uz instruktažu stručnjaka LKV Centra podignuto je više različitih spratnih montažnih kuća u Republici Francuskoj. Na naše veliko zadovoljstvo, saradnja je nastavljena i dalje i odvijaće se i u sledećim godinama.

GRČKA KUĆA

Spratna montažna EKO KUĆA na obali Egejskog mora, nadomak Atine. Kuća je namenjena porodičnom odmoru. U prizemlju su smeštene zajedničke prostorije, a na spratu spavaće sobe sa izlazom na nadkrivenu, zajedničku terasu.

ALTINA I i II, ZEMUN

Prizemna montažna EKO KUĆA namenjena stanovanju. Lokacija obe kuće je naselje Altina u Zemunu. Veći objekat je rađen po uzoru na tip 68, a manji objekat je modifikovani tip 57.

UB

Prizemne montažne EKO KUĆE građene kao četiri spojene stambene jedinice. Bruto površina kompleksa je 140 m2, što znači da jednom objektu pripada 35 m2. Lokacija objekata je mesto Ub, nadomak Beograda.

HOPOVO

Montažna EKO KUĆA je sagrađena prema nacrtima, zahtevima i potrebama monaha manastira Hopovo koji je lociran na Fruškoj Gori, u Vojvodini.

VIKEND KUĆE

Prizemne montažne EKO KUĆE u službi vikend kuća, za stalni ili privremeni boravak ljudi u skladu sa prirodnim okruženjem.

PRIJAVNI OBJEKTI

EKO KUĆA može da se koristi i u industrijskoj zoni, kao objekat prijavnice, kuća za čuvara...
i to veoma uspešno!