Softver

SOFTVERSKI PAKET ZA PROJEKTOVANJE
DELO NAŠIH STRUČNJAKA

U specijalno razvijenom softverskom paketu, osmišljenom i realizovanom od strane stručnjaka LKV CENTRA, spojeno je znanje i dugogodišnje iskustvo u projektovanju drvenih rešetkastih krovnih konstrukcija i konstrukcija u Lepljenom Lameliranom Drvetu.
Rezultati su: savladavanje i najkomplikovanih zahteva investitora i naručioca u kratkom vremenskom roku, predlaganje najracionalnijih i najekonomičnijih rešenja i uspešna realizacija.

LKV CENTAR iz Beograda pruža svu stručnu pomoć pri projektovanju i oblikovanju LKV konstrukcija.

Stručnjaci LKV CENTRA vrše obuku i pripremu kadrova za projektovanje LKV konstrukcija primenom LKV programskog paketa za statičku analizu i izradu tehničke dokumentacije. Takođe, permanentno se radi na usavršavanju i poboljšanju spojnog sredstva LKV-C KONEKTERA i aktivno učestvuje u razvoju sistema, usavršavanju i praćenju zbivanja u domaćem i svetskom građevinarstvu.

Pružanje neophodne stručne pomoći, u svakoj akciji čiji je cilj plasman i primena sistema u građevinarstvu, se podrazumeva.

 

Ostali članci u rubrici: « Projektovanje Proizvodnja »

O nama

    LKV CENTAR iz Beograda je specijalizovana kompanija za projektovanje, proizvodnju i montažu drvenih konstrukcija.

    Sistem projektovanja u drvetu je osmišljen putem Lakih Krovnih Vezača. To je industrijalizovani sistem za prefabrikovanu gradnju drvenih krovnih struktura po strogo kontrolisanoj i zaštićenoj tehnologiji. Zasnovan je na upotrebi specijalnog spojnog sredstva – metalnog LKV-C konektera. Primenjuju se pri gradnji krovova objekata u izgradnji i u nadgradnji objekata sa dotrajalim krovnim pokrivačem, pri pretvaranju ravnih krovova u kose krovove, kod javnih i stambenih objekata, industrijskih, poslovnih i proizvodnih objekata, magacina, sportskih objekata...

Opširnije...

Naša misija

    Davno, u doba kada je najstariji čovekov predak napustio pećinu kao svoje prirodno sklonište i sačinio prvu strehu od granja i lišća, započinje jedan dugi proces koji nikada neće biti okončan – veština gradnje čovekovog krova nad glavom.

   Krov istinski predstavlja prvu konstrukciju koju je čovek osmislio i izveo.

   Drvo, taj ponekad zaboravljen, ali nikada napušten građevinski materijal, služio je i danas služi za realizaciju čovekovih graditeljskih ostvarenja, koja su odražavala vreme u kome nastaju, klimatske uslove, raspoloživu tehniku, nivo obrazovanja čoveka, njegov intelektualni, socijalni i religiozni status...

Opširnije...