PDF fajlovi

PROJEKAT SPORTSKE HALE za preuzimanje

Rasponi LKV konstrukcije mogu biti od 12m do 21m širine, praktično neograničene dužine objekta.

U zavisnosti od potreba investitora i veličine raspoloživog prostora na parceli, razvili smo više tipova sportskih hala.

Tipovi konstrukcija su:
T12, T13, T14, T15, T16, T17, T18, T19, T20, T21

Na ovoj stranici možete preuzeti fajlove u pdf formatu najčešće zahtevanih dimenzija sportskih hala. Fajlovi sadrže sve potrebne crteže neophodne za idejni projekat sportske hale.

Pored toga, u mogućnosti smo da za Vas isprojektujemo i sportske hale različitih dimenzija od ponuđenih, u zavisnosti od Vaših potreba.

 

 

Ostali članci u rubrici: « Mini pitch tereni Galerija »

O nama

    LKV CENTAR iz Beograda je specijalizovana kompanija za projektovanje, proizvodnju i montažu drvenih konstrukcija.

    Sistem projektovanja u drvetu je osmišljen putem Lakih Krovnih Vezača. To je industrijalizovani sistem za prefabrikovanu gradnju drvenih krovnih struktura po strogo kontrolisanoj i zaštićenoj tehnologiji. Zasnovan je na upotrebi specijalnog spojnog sredstva – metalnog LKV-C konektera. Primenjuju se pri gradnji krovova objekata u izgradnji i u nadgradnji objekata sa dotrajalim krovnim pokrivačem, pri pretvaranju ravnih krovova u kose krovove, kod javnih i stambenih objekata, industrijskih, poslovnih i proizvodnih objekata, magacina, sportskih objekata...

Opširnije...

Naša misija

    Davno, u doba kada je najstariji čovekov predak napustio pećinu kao svoje prirodno sklonište i sačinio prvu strehu od granja i lišća, započinje jedan dugi proces koji nikada neće biti okončan – veština gradnje čovekovog krova nad glavom.

   Krov istinski predstavlja prvu konstrukciju koju je čovek osmislio i izveo.

   Drvo, taj ponekad zaboravljen, ali nikada napušten građevinski materijal, služio je i danas služi za realizaciju čovekovih graditeljskih ostvarenja, koja su odražavala vreme u kome nastaju, klimatske uslove, raspoloživu tehniku, nivo obrazovanja čoveka, njegov intelektualni, socijalni i religiozni status...

Opširnije...