Ugradnja, održavanje, popravke, prevoz

Ugradnja, održavanje, popravke, prevoz

Osim usluge prodaje lima i limarske galenterije, LKV CENTAR Vam nudi i uslugu prevoza i ugradnje limova i prateće limarske opreme. Za kvalitet ugradnje i montaže, garantujemo godinama iskustva u uspešnom postavljanju i održavanju uz standarnu garanciju na limarske radove.

LKV PRIME® trapezno profilisani lim, olučne cevi i prateći elementi sa veznim materijalima koje Vam nudi kompanija LKV CENTAR iz Beograda, pokazali su se kao pouzdani i kvalitetni proizvodi, za čiji kvalitet garantujemo, ali je kao preduslov za održavanje takvog kvaliteta neophodna pravilna ugradnja pomenutih proizvoda, da bi se samo održavanje i eventualne popravke smanjile i izbegle, ukoliko nisu nužne.

LKV CENTAR već dugi niz godina ostvaruje uspešnu saradnju sa velikim brojem fizičkih i pravnih lica u sektoru pokrivanja proizvodima od lima i ugradnje i limarske galanterije. O tome svedoči veliki broj krovova urađenih u LKV SISTEMU pokrivenih ravnim – falcovanim limlom, trapeznim limom, trapeznim zakrivljenim limom... Nudimo Vam table trapeznog lima krojena na meru po Vašoj specifikaciji, savijanje opšivki prema Vašim skicama.

Ukoliko se odlučite za ovakav krovni pokrivač, naši stručnjaci će Vam rado pomoći oko izbora optimalnog rešenja , čak i ako krovna konstrukcija nije urađena u LKV SISTEMU. Za robu koju kupite u LKV CENTRU, nudimo Vam uslugu prevoza prema našem važećem cenovniku.

 

Ostali članci u rubrici: « Vijci i ostala prateća oprema

O nama

    LKV CENTAR iz Beograda je specijalizovana kompanija za projektovanje, proizvodnju i montažu drvenih konstrukcija.

    Sistem projektovanja u drvetu je osmišljen putem Lakih Krovnih Vezača. To je industrijalizovani sistem za prefabrikovanu gradnju drvenih krovnih struktura po strogo kontrolisanoj i zaštićenoj tehnologiji. Zasnovan je na upotrebi specijalnog spojnog sredstva – metalnog LKV-C konektera. Primenjuju se pri gradnji krovova objekata u izgradnji i u nadgradnji objekata sa dotrajalim krovnim pokrivačem, pri pretvaranju ravnih krovova u kose krovove, kod javnih i stambenih objekata, industrijskih, poslovnih i proizvodnih objekata, magacina, sportskih objekata...

Opširnije...

Naša misija

    Davno, u doba kada je najstariji čovekov predak napustio pećinu kao svoje prirodno sklonište i sačinio prvu strehu od granja i lišća, započinje jedan dugi proces koji nikada neće biti okončan – veština gradnje čovekovog krova nad glavom.

   Krov istinski predstavlja prvu konstrukciju koju je čovek osmislio i izveo.

   Drvo, taj ponekad zaboravljen, ali nikada napušten građevinski materijal, služio je i danas služi za realizaciju čovekovih graditeljskih ostvarenja, koja su odražavala vreme u kome nastaju, klimatske uslove, raspoloživu tehniku, nivo obrazovanja čoveka, njegov intelektualni, socijalni i religiozni status...

Opširnije...